פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה פוליטיקה ואקטואליה הורים נעצרו בחשד להכאת תינוקם למוות...

הורים נעצרו בחשד להכאת תינוקם למוות

✍️ DarK AnGeL 88 📅 25/04/2005 22:53 👁️ 126 צפיות 💬 8 הודעות
אבי הפעוט הביא אותו לביה"ח במצב אנוש, ולאחר זמן קצר מת התינוק. נתיחת הגופה העלתה כי התינוק סבל משבר בצלעות ומהתעללות.

הורים לתינוק בן שנתיים מירושלים נעצרו בחשד שהכו את בנם למוות. בית משפט השלום בעיר האריך היום בשלושה ימים את מעצרם של בני הזוג. אביו של הפעוט הביא אותו לפני חמישה ימים לבית החולים הדסה הר הצופים בבירה כשהוא במצב אנוש, ללא דופק ודם ניגר מאפו. מותו של התינוק נקבע בבית החולים כעבור זמן קצר ובנתיחה שלאחר המוות נקבע כי מת כתוצאה משבר בצלעות ומהתעללות.

בחצי השנה האחרונה אושפז הבן פעמיים בבתי החולים בעיר, על פי החשד בשל התעללות הוריו. במקרה הראשון אושפז הילד לאחר שזרועו נשברה. במקרה אחר אושפז בעקבות חבלות בגופו. הרופאים בבתי החולים מיהרו לעדכן את רשויות הרווחה, אך אלה לא הוציאו את הבן מחזקת הוריו.

בחקירתם הודו ההורים בהתעללות בילד, אך טענו כי האישה היא זו שהכתה את הבן והביאה למותו. אמו של הפעוט הודתה בחקירתה כי הכתה את בנה פעמיים בבטנו, ביום בו מת. לדבריה, היא עשתה זאת בשעה שבעלה ישן. לדבריה, כשהבעל התעורר, הוא מיהר לשטוף את פניו של הילד והבהיל אותו לבית החולים. חוקרי המשטרה לא משוכנעים כי גרסת האם נכונה, וחושדים כי בעדותה בקשה האישה לגונן על בעלה משום שהיא מפחדת ממנו.

הבעל סיפר בבית המשפט כי היכה את אשתו לאחר שהבחין בשבועות האחרונים בסימני החבלה שגרמה, לטענתו, לבנם. במהלך הדיון בבית המשפט אמר הבעל: "לפני שבוע ראיתי סימנים על הילד שלי. שאלתי את אשתי מאיפה הסימנים הכחולים והיא אמרה לי שזה מאחיו הקטן. אמרתי לה שילד קטן לא מסוגל לעשות את זה. אמרתי לה שהיא אחראית על הילדים כשאני מחוץ לבית. אז נתתי לה מכות כי מי אחראי על הבית כשאני לא נמצא?".

לאחר שנקבע מותו של הפעוט ביקשו הרופאים להעביר את גופתו לנתיחה במכון הפתולוגי באבו כביר. האב סירב לדרישתם, וזו בוצעה לבסוף למרות התנגדותו. הבדיקה הוכיחה באורח חד משמעי כי מותו של התינוק נגרם כתוצאה מאלימות שהופגנה כלפיו. פרקליטם של ההורים טען בדיון כי שבעה מילדי משפחתם המורחבת של בני הזוג מתו בתקופה האחרונה בשל מחלת כבד והוא ביקש לבחון אם אנשי המכון הפתולוגי ידעו על ההסטוריה הרפואית של בני המשפחה, בטרם הגיעו למסקנתם. נציג המשטרה טען מנגד כי בנתיחה נקבע במפורש שהילד מת כתוצאה משבר בצלעות.

מקור: http://news.walla.co.il/?w=//706164
בושה שיש הורים כאלה אני לא מבינה
למה הם מביאים ילדים בשביל להרביץ להם?!
מסכנים הילדים
תודה שהבאת לנו את זה מאמי
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
מזעזע מחריד מגעיל.
איך אפשר להרביץ לתינוק בכלל?? ועוד לבן שלך עצמך? דם מדמך?בשר מבשרך?מישהושסחבת ברחמך 9 חודשים וילדת אותו,איך אפשר בכלל לחשוב על זה?!
אמא אמורה לגונן לדאוג לטפל בילד,לא להתעלל בו ולהרוג אותו.
לדעתי זה אנשים שיש להם בעיות בחיים
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
תינוקות זה הדבר הכי עדין ורגיש שיש!!,
איך הם העזו להרים על התינוק שלהם ת'ידיים?!?!,
זה פשוט מזעזע!!,
זה תינוק אנעל העלם!!,
מה הוא כבר עשה להם?!?!
הם עשו לעצמם הורים לא שפויים!
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
יווווואאאאאאאאווווווווווו 😕 איזה רעיםםםםםםם !!!!!!!! איכסססס
ילדונות_17
שווה להביא ילד כזה לעולם?
לא היה יותר טוב לעולם שהאמא הייתה עושה הפלה?
יש אנשים שכל כך מצפים לילדים וה' לא נותן להם, ולנוולות האלו הוא נתן....

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס