פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי

שוק המעצבים 2005

✍️ DarK AnGeL 88 📅 04/08/2005 15:39 👁️ 119 צפיות 💬 2 הודעות
החל מהיום חוזר אלינו שוק המעצבים לפי מיטב המסורת. מעצבים ישראלים ידועים לצד מעצבים חדשים מציעים את הקולקציות האחרונות שלהם במחירים נורמלים לגמרי, כדי שגם אנחנו, מחוסרי המיליונים, נוכל להנות מאופנה מקורית ומותגים שווים.

ההנחות מגיעות עד ל- 70%, וכמעט בכל דוכן אפשר למצוא מציאות שפשוט חבל לפספס. בין המעצבים הידועים שמשתתפים בהפנינג - יוסף, כתומנטה, ונעמה בצלאל. בין המעצבים היותר צעירים אך מבטיחים תוכלו למצוא את אלה גונן, טל בק ומיכל זיידן.

שוק המעצבים מציע לא רק בגדים אלא גם תיקים, נעליים, אקססוריז ועוד הפתעות. וחוץ משופינג תוכלו להנות גם מתצוגות אופנה של מעצבים צעירים מהדור הבא של שנקר (יום שישי ב-16:00), וביום שבת בשמונה תחתום את האירוע מסיבת פאנק-רגאי עם להקת IDF, שמתמחה בלעשות שמח.

אז תרשמו לעצמכם - מיום חמישי עד שבת (4-6.8.05) בביתן מספר 1 שבגני התערוכה, תל אביב. היריד יתחיל ביום חמישי ב 16:00 ויימשך עד חצות, ביום שישי מ 10:00-20:00 ובשבת מ- 11:00 עד חצות הלילה. הכניסה - חינם.

תהנו!

מקור: http://young.nana.co.il/Article/?ArticleID=197296&sid=26
תודה מאמי
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
אוייייי אני רוצה ללכתתתתת

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס