פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה פוליטיקה ואקטואליה טורינו 2006- החלקה על הקרח [ביקורת]...

טורינו 2006- החלקה על הקרח [ביקורת]

✍️ kisska 📅 22/02/2006 00:47 👁️ 278 צפיות 💬 8 הודעות
אני לא יודעת מאיפה להתחיל.



אני רוצה לציין כי החלקה על הקרח הוא תחביב גדול שלי מעבר לזה מדובר בחלום שלצערי לא יתממש בגלל שאני גרה במדינה

שלא משקיעה בספורט הזה.

אני כלכך רוצה לעסוק בצורה מקצועית בספורט הזה אבל זה בלתי אפשרי לצערי הרב הספורט הזה יישאר אצלי בגדר תחביב ושום דבר מעבר וזה מאוד מאוד מאוד מצער אותי ברמות שלא יתוארו.



גלית חייט וסרגיי סחנובסקי ראויים להערצה ולאהדה של כל עם ישראל. אין לי מילים לתאר עד כמה שהם מדהימים.



תחרות ההחלקה האמנותית מורכבת משלושה ימים. בשלב הראשון ישנו ריקוד החובה שנערך ביום שישי האחרון ובו לא הצליחו חייט וסחנובסקי להרשים, בעקבות אותה נפילה מפורסמת של גלית הנפילה ציערה מאוד מכיוון שלזוג יש יכולות מדהימות.

למרת שאני שונאת את האנשים שאוהבים לתרץ כל מקרה כ"אנטישמיות" אבל במקרה הזה אני בטוחה שמדובר באנטישמיות מסויימת מכיוון שהחמירו מאוד עם הישראלים לאורך כל שלשת השלבים שבהם השתתפנו ולעומת זאת למתחרים אחרים הורידו הרבה פחות נקודות על טעויות דומות ואף חמורות יותר.







בשלב השני שנערך ביום ראשון ביצע הזוג ריקוד מרשים בהחלט אחד היפים ביותר שהיו באותו הערב אבל קיבלו ציון נמוך יחסית לרמת הביצוע והציון קידם אותם למקום ה-9 מהמקום ה-13.



בשלב השלישי שנערך אמש לצלילי בולרו של מוריס ראוול, הציגו חייט וסחנובסקי הופעה מרשימה בריקוד החופשי, שהספיקה רק למקום השמיני בסיכום הכללי.







הישראלים היו נפלאים ואני חושבת שהיה מגיע להם להגיע למקומות 3-4. אני ממש לא מסכימה עם ההחמרה של השופטים.



אלופי העולם, טטיאנה נבקה ורומאן קוסטומארוב, שמרו על המקום הראשון מאמש וזכו במדלייה היוקרתית. הזוג הרוסי היה היחידים שחצה את קו 200 הנקודות עם ציון מצטבר של 200.64 נקודות- ריקוד נפלא, כרמן. בהחלט היה אחד מהריקודים ההכי מרשימים בתולדות הריקוד על הקרח.



טנית בלבין ובנג'מין אגוסטו מארה"ב, הסתפקו במדליית הכסף (עם 196.06). אחד מהמחליקים שהרשימו הכי הרבה, מקום שמגיע להם.



ריקוד של אלנה גרושינה ורוסלאן גונשארוב, הספיק להם למדליית הכסף. אני בכלל לא מסכימה עם השיפוט הזה, האוקראיינים רקדו בצורה מזעזעת בשלב השני, איטיות ומחסור חמור באלמנטים אבל עם זאת קיבלו ציונים גבוהיים שלא בצדק. בשלב השלישי היו בין המתמודדים שקיבלו ניקוד הכי גבוהה למרת שלדעתי לזכות במקום ה-3 היו ראויים יותר ההונגרים והצרפתים שביחד עם רוסיה וארה"ב נחשבו לזוגות המרשימים ביותר באולימפיאדה בטורינו וביצעו ריקודים מדהימים שללא ספק האוקראנים אפילו לא התקרבו לרמה שכזאת.





זוג האחים זרצקי סיימו במקום ה-22. מכובד בהחלט, לפני האולימפיאדה כל התחרויות שהשתתפו בהן היו תחרויות נוער. יש עתיד.



סגידה לגלית וסרגיי, אין עליכם.

תמונה
תמונה
תמונה

אין להעתיק זכויות שמורות לי.

גם לדעתי הגיעו להם יותר נקודות!!
בגמר הם היו ממש טובים!!
נכון

ביום ראשון בכלל היה יוצא מן הכלל
אני ראיתי רק את הריקוד השלישי והם היו ממש טובים!
איזה באסה אתמול בגמר נשים..
איך רציתי שהרוסיה תקח את הזהב אבל היא נפלה 😢
כן אבל מה לעשות היא בן אדם
אם היא לא הייתה נופלת היא כנראה הייתה לוקחת
כי היא ברמה יותר גבוהה מהיפנית ואמריקנית
אבל הכי מעניין שגם ליפנית וגם לאמריקנית מאמנים רוסיים 😊
ברור כמעט לכולם יש מאמנים רוסיים שם
כן אה? 😊
Nauchili na svoyu golovu =)
האמריקאית זאת סשה כהן אהובתי אני סוגדת לה! אמא שלה אוקראינית ואבא שלה אמריקאי, היא בת 20
והיא המחליקה ההכי גמישה בעולם- בכללי לדעתי המחליקה הכי מדהימה בעולם.

הרבה יותר טובה מסלוצקיה, לסלוצקיה יש טכניקה טובה אבל אין גמישות בגרוש לעומת סשה

נו מה זה משנה? שניהן יהודיות ושניהן לקחו את המקום השני והשלישי.

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס