תזכורת, מה נאמר בדיון על הטרנספר (התנתקות)
בנימין בן-אליעזר
"בואו נצא החוצה. נצא החוצה. לא נותיר להם סיבה אחת להמשיך ולעשות את החשכה הזאת כל בוקר לעיירה שדרות, שראויה לכל הצדעה וכבוד. לא תהיה להם שום סיבה לירות על אף חייל מחיילינו, על אף לוחם מלוחמינו. אבל אם יעשו זאת, אנחנו לא נשאיר אבן שם."
דניאל בנלולו - מזהיר:
"אם תתבצע ההתנתקות, יגבר מייד שיגור טילי הקסאם, טווח הטילים יגדל, בתי המלאכה לנשק ולחומרי נפץ ברצועה ישגשגו וירבו מאוד. כבר היום מאוימים רבים מאזרחי ישראל מתחום רצועת עזה. מחר, באין מפריע, ישוגרו טילים לאשקלון ומחרתיים לביתי שלי באשדוד."
אלי בן-מנחם מגיב:
"זה מה שאמרו גם לפני שיצאנו מלבנון."
שר התחבורה מאיר שטרית:
"נציב בפני העולם עובדה: אנחנו מחוץ לרצועת עזה, ולפלסטינים אין סיבה בעולם לתקוף אותנו. ואם אחרי זה יתקפו אותנו, איש לא יבוא אלינו בטענות אם נתקוף בחזרה בכל כלי, בכל כוח, מעבר לגבול – לא צריכים להיכנס לעזה בשביל זה. מי יכול להעז לבוא אלינו בטענות, כשאנחנו מפנים את השטח"
הציטוטים הם מהדיון על הטרנספר (התנתקות) שנערך בכנסת.
תראה כל מה שאמרנו(הימין) קרה
...
לא היה ספק שזה יקרה גם השמאל מבין את הטעות אבל הוא מתקן אותה על ידי עקירה נוספת
איזה מפחיד זה אני אשקלונית וכולם מדברים על זה אני שמעתי את הבום אבא שלי עובד ליד הבצפר הזה והוא מזה שמע בום ענקי
זה מקום של מכללה בתי ספר בתים קניון תחנה מרכזית 90% יכלו להיות פגועים
ועכשיו אמא שלי התקשרה אליי היא אמרה שנפל עוד קאסם פה בעיר
כל ילד שסיים כתה ה' ויודע לקרוא מפות יודע בבירור שאשקלון תהיה טווח אש וקרובה מאד.
5-6טילים ותחנת החשמל שבאשקלון שמספקת אחוז גבוה מהחשמל הלכה.