פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה פוליטיקה ואקטואליה לוד: הילדים ישנו, האם נרצחה בדקירות...

לוד: הילדים ישנו, האם נרצחה בדקירות

✍️ raz 📅 27/07/2006 19:41 👁️ 161 צפיות 💬 4 הודעות
לוד: הילדים ישנו, האם נרצחה בדקירות



צעקותיה של אישה החרידו הבוקר את שכונת הרכבת בעיר. השוטרים שהוזעקו למקום מצאו את גופתה בשלולית דם, דקורה בכל גופה, כאשר ילדיה הקטנים בחדר הסמוך
אלי סניור



תושבת לוד בת 28 נרצחה הבוקר (ה') באכזריות בביתה שבשכונת הרכבת בעיר. גופתה של האישה, אם לשלושה ילדים, נמצאה עם דקירות רבות עליה. משטרת מרחב שפלה הקימה צוות מיוחד לבדיקת האירוע וכבר עיכבה מספר אנשים לחקירה, אולם עד כה טרם ברורה הסיבה שבגינה נרצחה האישה.




בשעות הבוקר החרידו צעקותיה של האישה את השקט בשכונת הרכבת בלוד. בעקבות קריאה מאחד התושבים מיהר צוות שוטרים אל המקום וכשנכנס אל הדירה ממנה עלו הצעקות נגלה לעינו מחזה קשה: במרכז הבית שכבה האישה בתוך שלולית דם גדולה, כשהיא ללא רוח חיים. ילדיה הקטנים - בני שבע, חמש וחצי שנה, היו בחדר הסמוך ומאוחר יותר התברר כי בשעת הרצח ישנו ולא ידעו על הזוועה המתרחשת.




מבדיקה של אנשי המעבדה לזיהוי פלילי במשטרה התברר כי הרוצח השתמש בסכין חדה בה דקר את האישה דקירות רבות בכל חלקי גופה.



במשטרה, כאמור, עדיין מנסים למצוא את הסיבות שהובילו למעשה וצוות מיוחד ממחלק תשאול במרחב שפלה בראשותו של רפ"ק ירדן קלנדרוב, מונה לחקור את הרצח המזעזע. בשלב ראשון עיכבו החוקרים מספר אנשים על מנת לגבות עדויות, אולם במהלך היום צפויים להיערך מעצרים נוספים שיקדמו את החקירה.



(27.07.06, 11:11)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282082,00.html
מזעזע ..........שכונת רכבת זאת שכונה של ערבים....אני גרה בלוד
אלוהיםםםםםםם ישמור!!111
איזה חיותתתת!
מי שעשה לה את זה שימותתת!
ליטלווש
או מיי גאדדדדדד
שהרוצח יחנק!!!!!!!!!1
איזה מוות נוראי....
מסכנים הילדים. 😢

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס