פרופיל בלוג יומן גולשים כותבים רשת האהבה 💬 פורומים 💕 הכרויות 📬 דואר
אהבה - אתר האהבה הישראלי
פורומים פורום צעירים 18 ומטה בינו לבינה בחני את עצמך: האם הוא שווה את זה?...

בחני את עצמך: האם הוא שווה את זה?

✍️ כרמית+אלעד 📅 07/06/2007 01:26 👁️ 209 צפיות 💬 3 הודעות 🔒 נעול
את בוודאי מכירה את הסיטואציה הבאה: פגשת בחור חמוד ביותר אשר סופסוף עושה רושם של אחד עם ראש על הכתפיים, רגליים על הקרקע ולב פנוי לאהבה. החלטת לצוד אותו, (כלומר, לתת לו לצוד אותך, כן בטח) אבל גילת לדאבונך ששיטות הציד המשוכללות ביותר שהפעלת לא עובדות, ואת מוצאת את עצמך שבורת לב נוכח הידיעה כי הזדמנות חייך עברה חלפה לה, מותירה אתך לשקוע ביגון ובהררי גלידה.

תתעוררי ותריחי את הקפה (באנגלית זה נשמע טוב יותר) - אנחנו לא רוצות להכפיש את שמם הטוב של הגברים, אך טובי הפסיכולוגים סוברים כי לעיתים קרובות הקראש שיש לנו על בחור, מעוור את עינינו. הרי אין גבר מושלם, זהו בסך הכל יציר דמיוננו הפרוע, שממתין נואשות לנסיך על הסוזוקי הלבן. אז כדי שבפעם הבאה לא תבזבזי את זמנך לריק, בפנטזיות על גבר שממש לא שווה את זה, הכנו עבורך בעזרת הפסיכולוגית והיועצת הזוגית דנה אפשטיין, מספר מבחני אישיות קטנים שכדאי לערוך על המבוקש, לפני בוא הקראש:

מבחן הקנאה
כל גבר או אישה קנאים במידה זו או אחרת. הרי אם נודה על האמת, כשהגבר שלך לא מקנא לך אפילו במעט, זה די מבאס. כמובן שכמו בכל דבר בחיים הכל חייב להיות במידה. איך תדעי אם הוא קנאי יתר על המידה? ספרי לו על ידידיך הטובים (מהמין הגברי) ושימי לב לתגובתו. בנוסף, היי ערנית לתגובותיו כאשר מישהו אחר מפלרטט איתך בבר, תוכלי פה ושם להגניב מבטים לגברים אחרים בסביבה, סתם כך לשם המבחן. ואם הבחור שלך קנאי בצורה אובססיבית, ומהמם ככל שיהיה, אל תהססי וברחי לפני שיהיה מאוחר מדי.

מבחן הבגידה
הסבתות אומרות: פעם בוגד- תמיד בוגד. אך למרות שבדרך כלל נוטים להאמין לסיפורי הסבתא, עניין הבגידה מורכב יותר. את בעצם אף פעם לא יכולה לדעת אם הגבר שלך יבגוד בך או לא. הדבר היחיד שאת יכולה לבדוק מבעוד מועד הוא לשאול אותו בשיא הכנות אם בגד פעם, ולנסות להוציא ממנו את הסיבה האמיתית. אם הוא כן ועונה כי בגד מתוך "שעמום", זה האות שלך לנפנף אותו, ואגב, כך גם אם הוא משמיץ לעייפה את האקסית המסכנה שלו (גם אם זה בצדק). את לא צריכה עסק עם נקמנים.

חוץ מזה, אם בדייטים הראשונים שלכם את מבחינה שהוא לא מסוגל לשלוט בראשו ובעיניו, ומגלגל עיניים אחרי כל בחורה עם מיני קצת קצר, ועוד לידך, את כבר יכולה לנחש מה הוא יעשה כשלא תהיי שם.

מבחן האישיות
יחסי אנוש של בני אדם יכולים ללמד המון על תיפקודם בתור בני זוג. אם בן הזוג שלך מדבר בטון מזלזל לחברים, למלצרית בבית הקפה, או לסדרן בבית הקולנוע, סביר להניח שיבוא היום ואת הגועל נפש שנמצא בתוכו הוא יוציא גם עלייך. בקיצור, חבל על הזמן וההשקעה.

מבחן הנדיבות
לא צריך להסתכל על כיסו של בן הזוג שלך או יותר נכון על תכולת כיסו, כדי להחליט אם הוא בשבילך או לא. נדיבות לא קשורה כלל וכלל לכסף. אדם נדיב ואוהב יוריד לך את הירח גם אם יש לו רק שני שקל ותשעים לגלידה במקדונלד`ס (לא ידעת שהעלו את המחיר?). לעומת זאת ישנם בחורים אמידים לרוב, המתגאים ביכולותיהם הפיננסיות ומשאירים חצי שקל טיפ למלצרית במקרה הטוב. אומרים שאדם המתקמצן על עצמו יתקמצן גם על סביבתו, לכן שימי לב ללבוש שלו, ליחס שלו לכסף, את יכולה לשאול אותו כמה שאלות כמו "איך אתה אוהב לפנק את עצמך", ולרמוז שאת מאוד אוהבת מסאז`ים.

וכן, שימי לב גם לטיפ שהוא משאיר למלצרית. אם הוא מבקש מחשבון כדי לחשב את ה-12 אחוז, זכית במלך הקמצנים.

מבחן היציבות
או שאלת השאלות: "לאן פנינו מועדות". אם הבחור מקפיד לספר לך שיש לו תכניות לנסוע לטיול ארוך מסביב לעולם כבר 12 שנה, ושהוא לא ממש יודע מה יהיה איתו הלאה, הגרלת לעצמך גבר לא יציב שלא בשל לקשר מחייב ורציני. ימי לב למשפטים ולניואנסים הקטנים שלו: גברים שמחפשים קשר רציני נוטים לדבר ב"אנחנו", ולהביע עניין במטרות שלך לעתיד ובתכניותייך. גבר שמתרכז רק בעצמו וב"סבבה" וב"זרימה" של עצמו ושל ה"החיים", זורם ככל הנראה בכיוון אחר לגמרי. ועל זה ורדה היתה אומרת: "חבל לך על הזמן, תזרקי אותו"

לקוח מ-MSN
חחח נחמד אהבתי:]

תודה כרמיתי.. 😛
QUOTE (hofit189 @ 06/06/2007) חחח נחמד אהבתי:]

תודה כרמיתי.. 😛

😊
מאמי היה כבר
http://www.lovesite.co.il/modules.php?name...1&hl=מבחן+הקנאה
מואה ענקית
אוהבת מלאאאאאאאאא
*+*נאפי-מורני*+*
🔒 נושא זה נעול ולא ניתן להגיב בו

ברוכים השבים!

התחבר לחשבון שלך באהבה

שאלת אבטחה למניעת ספאם
או התחבר באמצעות

הצטרף לאהבה

יצירת חשבון חדש

3-25 תווים, ללא רווחים
גיל מינימום להרשמה: 13
שאלת אבטחה למניעת ספאם
לפחות 6 תווים
או הרשם באמצעות

שכחת סיסמא?

נשלח לך קישור לאיפוס